Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği Kongresi “Dijital Oyunlar” 11 – 13 Nisan 2018 Ankara

Bölümümüz Yüksek Lisans Öğrencilerimizden Zafer KAYA ve Musa Selman KUNDURACI ile Lisans Öğrencilerimizden Yağmur SATO "Dijital Oyunlar" Temalı Uluslararası Çocuk ve Bilgi Güvenliği kongresine Dr. Öğr. Üyesi Durmuş ÖZDEMİR rehberliğinde katıldı.

Zafer KAYA “Scratch ile Besin Zinciri Oyunu Tasarımı ve Uygulaması” isimli çalışmasını, Musa Selman KUNDURACI “Siber Güvenlik ve Sosyal Medya Etiği Konularında Çocuklara Yönelik Eğitsel Dijital Oyun Tasarımı” isimli çalışmasını, Yağmur SATO ise “Oyun Sitelerinde Yer Alan Kötü Yorumların Naive Bayes Sınıflandırma Yöntemi ile Belirlenerek Ayrıştırılması” isimli çalışmasını sundular.

Dijital Oyun sektöründe önemli bir isim olan “Crytek” firmasının yetkililerinin yanı sıra farklı üniversitelerden gelen araştırmacılarla tanışarak bilgi alışverişinde bulundular.

Etkinlik Tarihleri 11 - 13 Nisan 2018, Çarşamba    |    Saat :09:00 - 19:56
Etkinlik Yeri ANKARA
Etkinlik Türü Kongre
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
Etkinlik Sitesi http://cocukvebilisim.com/
Konuşmacılar Dr. Hannah R. Marston, Assoc.Prof. Lars Konzack, Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU,
13 Nisan 2018, Cuma / 389 defa okundu.