Çözümleme Dersleri Sunumları Hakkında

• Lisans bitirme konularınızla ilgili Çözümleme Derslerinde yapmış olduğunuz çalışmaların sunumları 16.12.2019 Pazartesi 12:00-14:00, 17.12.2019 Salı 9:00-10:00 ve 19.12.2019 Perşembe 11:00-12:00 saatleri arasında bölümde gerçekleştirilecektir. Kesin grup saatleri daha sonra duyurulacaktır.
  • Sunumlar her grup için 5 dakika sunum, 2 dakika soru şeklinde gerçekleştirilecektir.
  • Sunumlar için 5 sayfalık PowerPoint sunumu hazırlanmalıdır.
    • İlk sayfa kapak: Proje adı, Öğrenci Bilgileri, Danışman Hocanın Bilgileri
    • İkinci sayfa: Projenizin konusu, amacı vs.
    • Üçüncü ve Dördüncü sayfalar (Literatür taraması): Projeniz ile ilgili olarak araştırdığınız Tezler, Makaleler, Bildiriler kaynakları içermelidir. İlgili yayınların tarihleri, nerede yapılıp/yayınlandıkları bilgilerini içermeli, detaylı anlatımlar öğrenciler tarafından yapılmalı sunuya yazılmamalıdır.
    • Beşinci sayfa: Varsa projenizin blok şeması, akış diyagramları, kullanılacak yazılım ve donanım teknolojileri, programlama dilleri, UML diyagramları vs. bilgilerin verileceği sayfadır.
    • Proje konunuza göre isteyen öğrenciler, literatür taramasını bir sayfaya indirip, beşinci sayfada anlatılacak olanları iki sayfa şeklinde de sunabilirler.
  • Puanlama ile ilgili bilgi daha sonra duyurulacaktır.
03 Şubat 2020, Pazartesi / 1049 defa okundu.