Mezuniyet Süreci ve İşlemleri

Mezuniyet Süreci

1- Tüm stajlarını ve dersleri tamamlamış olan öğrencilerimiz mezuniyet isteği dilekçesini bölüm sekreterliğimize teslim etmelidirler. Pandemi dolayısıyla; imzalanan dilekçelerinizi taratıp "suleyman.baris@dpu.edu.tr" adresine pdf formatında e-posta olarak yollayabilirsiniz.

2- Dpü Mezun Portalı'na üye olunmalıdır. Bağlantı için tıklayınız.

3- Dilekçeyi teslim ettikten ve mezun portalına üye olduktan sonraki 10 gün içinde mezuniyet belgesi E-Devlet üzerinde görünür hale gelmektedir. İş başvurularınızda kullanabilirsiniz.

4- Dilekçe tesliminden sonra yaklaşık 3 hafta içerisinde de mezunlarımızın diplomaları hazır olmaktadır. Diploma, Mühendislik Fakültesi (B Blok) Öğrenci İşleri'nden alınmaktadır. Diploma alınmadan önce "İlişik Kesme Formu" doldurulacaktır. Form Öğrenci işlerinden verilmektedir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba / 284 defa okundu.