Güz Ara Tatilinde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 güz ara tatilinde staj yapmak isteyen öğrencilerimiz 20 Ocak-20 Şubat tarihleri arasında staj yapabilirler. Bölüm web sayfası-öğrenci-staj sekmesinde açıkça belirtilen stajla ilgili form ve belgeleri doldurduktan sonra imza ve onay için pdf formatında safa.dorterler@dpu.edu.tr adresine en geç 13 Ocak 2021 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.

Stajla ilgili form ve belgeler, "bölüm web sayfamız->öğrenci-> staj" sekmesinde detaylı bilgi mevcut.

 

Aşağıdaki belgeler renkli taratılıp safa.dorterler@dpu.edu.tr adresine gönderilmelidir, mail harici bölüme gelerek elden başvuru yapmak isteyen öğrencilerin başvurusu kabul edilmeyecektir.

-Staj Zorunluluk Belgesi (Gerekli bilgiler doldurulup, taranıp mail atılacak. İmza ve onaylar atıldıktan sonra taranıp tekrar size gönderilecek. (Staj yapılacak kuruma bu belge teslim edilmeli.)

-Staj Sicil Fişi  (Gerekli bilgiler doldurulup, taranıp mail atılacak. İmza ve onaylar atıldıktan sonra taranıp tekrar size gönderilecek. (Staj yapılacak kuruma bu belge teslim edilmeli.)

-SPAS Belgesi (Bölüme gönderilecek)

-Staj Kabul belgesi (Bölüme gönderilecek)

-Staj Sigorta Talep Formu -Zorunlu (Zorunlu staj günü kadar gün sayısı girilmesi gerekiyor) (Bölüme gönderilecek)

-Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu (Firmadan ücret alınacaksa bu form doldurulmalı, ücret alınmayacaksa bu forma gerek yok)

05 Şubat 2021, Cuma / 768 defa okundu.