Teknoloji Fikir Sohbet

Bölümümüz Yapay Zeka Topluluğu’nun 20 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceği “Teknoloji Fikir Sohbet” başlıklı etkinliğine 800’ün üzerinde öğrenci katılması beklenmektedir. Etkinlik sabah 10.00’da başlayıp 18.30’a kadar devam edecektir.

Bu etkinliğe konuşmacı olarak Koç Sistem’den yazılım danışmanı Hakan AYDIN, Vodafone’dan Serkan ÜÇKUNLAR, Mastercard’tan veritabanı yöneticisi Alper OKUNAKOL, Ford Otosan’dan Bakım yöneticisi Mustafa DERTLİ, Atarlabs firmasından siber güvenlik danışmanı Mustafa MISIR, Deep Learning Türkiye’den Zümrüt MÜFTÜOĞLU, Safkan Yazılım’dan yazılım&bilgi teknolojileri yönetim danışmanı Yaşar SAFKAN ve Kagider’den Tülin HELVACIOĞLU katılacaklardır.

Etkinlikte Hakan AYDIN yapay zeka ve digital pazarlama; Serkan ÜÇKUNLAR büyük veri (big data); Alper OKUNAKOL günümüz veritabanı sistemleri;  Mustafa DERTLİ Endüstri 4.0, nesnelerin interneti ve otonom araçlar; Mustafa MISIR bilgisayar ve ağ ortamında güvenlik; Zümrüt MÜFTÜOĞLU derin öğrenme yöntemleri; Yaşar SAFKAN yeni mezun açmazının nasıl kırılacağı ve Tülin HELVACIOĞLU da kadın girişimciler konularında dinleyicileri aydınlatacak ve öğrencilerimizin gelecek planlarına ışık olacaklardır.

Etkinlik Tarihleri 20 Ekim 2018, Cumartesi    |    Saat :10:00 - 18:30
Etkinlik Yeri İşletme Binası Amfi-2
Etkinlik Türü Konferans
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Konuşmacılar Hakan AYDIN, Serkan ÜÇKUNLAR, Alper OKUNAKOL, Mustafa DERTLİ, Mustafa MISIR, Zümrüt MÜFTÜOĞLU, Yaşar SAFKAN ve Tülin HELVACIOĞLU
26 Ekim 2018, Cuma / 49 defa okundu.