Bosna Hersek‘ten Sayın Amel Toroman ve Sayın Zinaid Kapić Bölümümüzü Ziyaret Ettiler

8 Mart 2022 tarihinde Erasmus+ Training  programı kapsamında Bosna Hersek’ de bulunan University of Bihac’den Faculty of Technical Engineering Departmanı’ndan öğretim elemanları Amel Toroman ve  Zinaid Kapić bölümümüzü ziyaret etmişlerdir.

Misafir öğretim elemanları yaptıkları çalışmaları ve üniversitelerindeki eğitim ve Ar-Ge olanaklarını anlatan bir sunum gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine bölümümüz ve bölüm laboratuvarları tanıtılmış ve üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgi de verilmiştir. Program kapsamında bölümüzde verilen "FPGA ile Gömülü Sistem Uygulamaları" dersine katılmışlardır. Misafir öğretim elemanlarına ziyaretlerine binaen sertifikaları takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2022, Perşembe