Siber Vatan Projesi 1. Eğitimlerini Tamamlayan ve Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi’nde Derece Elde Eden Öğrencilerimize Sertifika Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Zafer Kalkınma Ajansı ortaklığıyla düzenlenen Siber Vatan Projesi eğitimlerinin ilkini tamamlayan ve Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi’nde derece elde eden öğrencilerimiz için sertifika göreni gerçekleştirildi.

Törene, Kütahya Valisi Ali Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahmurat Arık, Zafer Kalkınma Ajansı Sekreteri Veli Oğuz, Proje Koordinatörlüğünü sağlayan Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Soydan Serttaş ile Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, Zafer Kalkınma Ajansı Planlama ve Bölgesel Koordinasyon Birim Başkanı Hacı Mustafa Tarkan, Yatırım ve Destek Ofisi Koordinatörü Kutlu Eser ve Yeni Kurulacak Siber Güvenlik Topluluğu Danışman Hocası Bilgisayar Mühendisliği Arş. Gör. Emine Deniz ve basın temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, Salı