Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

 

Üniversitemiz Senatosunun, Zorunlu Staj Dersleri ile ilgili 18.06.2020 tarih ve 24 sayılı toplantısında alınan 247 nolu karar 2020-2021 Yaz döneminde de geçerli olacaktır:

Normal Staj

  • 2020-2021 yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerimiz 16 Haziran 2021 tarihinden 2021-2022 güz dönemi ders başlangıcına kadar stajlarını yapabilirler.
  • İşletmelerde veya kurumlarda normal staj yapan öğrenciler stajlarına devam ederken uzaktan eğitim yoluyla yaz okulu ders kayıtlarını yapabilecektir.
  • Bölüm web sayfası-öğrenci-staj sekmesi muhakkak okunarak başvuru yapılmalıdır. Staj sekmesinde belirtilen stajla ilgili form ve belgeleri doldurduktan sonra; belgeler imza ve onay için renkli taratılıp pdf formatında staj başlangıç tarihinden en geç 5 iş günü önce gönderilmelidir. Okunaksız belgeler onaylanmayacaktır.
    (Öğrenci numarasının son hanesi çift olan öğrenciler için seyfullah.arslan@dpu.edu.tr, tek olan öğrenciler için safa.dorterler@dpu.edu.tr)
  • İki mail adresine birden gönderilen başvurular tespit edilmesi halinde onaylanmayacaktır.
  • Mail harici bölüme gelerek elden başvuru yapmak isteyen öğrencilerin başvurusu kabul edilmeyecektir.

-Staj Zorunluluk Belgesi (Gerekli bilgiler doldurulup staj yapılacak kuruma teslim edilmelidir.)

Staj Sicil Fişi (Fotoğraflı)(Gerekli bilgiler doldurulup, taranıp mail atılacak. İmza ve onaylar atıldıktan sonra taranıp tekrar size gönderilecek. (Staj yapılacak kuruma bu belge teslim edilmelidir.))

-SPAS Belgesi (E-devletten indirilebilir.)

-Staj Kabul belgesi  

-Staj Sigorta Talep Formu -Zorunlu (Zorunlu staj günü kadar gün sayısı girilmesi gerekiyor)

Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu (Firmadan ücret alınacaksa bu form doldurulmalı ve staj mulakatı esnasında maaş dekontu ile birlikte getirilmelidir, ücret alınmayacaksa bu forma gerek yoktur.)

Detaylı bilgi için staj sekmesi muhakkak okunmalıdır.

03 Eylül 2022, Cumartesi / 3196 defa okundu.