Aspire Ekibi Apsiyon Proptech Hackathon‘da Şampiyon Oldu!

Aspire Ekibi Apsiyon Proptech Hackathon‘da Şampiyon Oldu!

11 – 28 Temmuz 2024 tarihleri arasında, apartman, site ve tesis yönetim yazılımı Apsiyon’un, Coderspace’le birlikte düzenlediği, Türkiye'nin ilk Proptech Hackathon’u olan “Apsiyon Proptech Hackathon” yarışmasında bölümümüz öğrencileri; Mert Yıldırım, Emin İlkay Şeki, Mert Şahin ve Arda Nar, Aspire Ekibi olarak Proptech alanında geliştirdikleri “Apsiyon Kâşif” projesi ile yarışmaya damga vurarak büyük bir başarıya imza attı. 

 

Türkiye'nin 85 farklı üniversitesinden yarışmaya başvuran 220 takım arasından seçilen 57 yarışmacı takım arasına giren Aspire Ekibi, yapılan ön değerlendirmeler sonucunda 11 finalist takım arasında yer alarak İstanbul'da düzenlenen final sunumuna katılmaya hak kazandı.

 

2 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen, Proptech alanında apartman, site yönetimlerinin ve daire sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak fikir ve projelerin yarıştığı final sunumunda Aspire Ekibi geliştirdikleri "Apsiyon Kaşif" projesiyle değerli jüri üyeleri; Apsiyon CEO'su Kudret Türk, Apsiyon CPO'su Erkan Doğan, Apsiyon CTO'su Meriç Akdamar, Entrepreneur, Advisor, NED, Purpose Officer Mete Varas ve Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş'in değerlendirmeleri sonucunda Apsiyon Proptech Hackathonu'nu şampiyon olarak tamamladı.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024, Pazartesi