Öğrencilerimize Ödül (Hackathones 2018)

28-29 Nisan'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ETTOM Etkinlik Alanında gerçekleştirilen "HackathonEs 2018" etkinliğinde bölümümüz öğrencilerinden Utku YILDIRIM ve Burhan TÜRKER "Power Of Future" isimli projeleriyle 2. olmuşlardır.

"HackathonEs 2018", bilgisayar programcıları, grafik tasarımcıları, arayüz tasarımcıları ve proje yöneticileri de dahil olmak üzere katılanların "Akıllı Şehirler" konusu çerçevesinde yoğun bir şekilde yazılım projelerinin geliştirilmesi
 amacıyla diğer takımlar ile rekabet içerisinde bulunduğu bir etkinliktir.

Öğrencilerimiz belediye park yerlerinde çalışma imkanı sunan IoT destekli e-Park uygulamasını 24 saat içerisinde gerçekleyerek, yaptıkları uygulamanın sunumu ardından yarışma sonunda 2. olarak yarışmayı tamamlayıp ödüllerini almışlardır.

Etkinlik Tarihleri 28 - 29 Nisan 2018, Cumartesi    |    Saat :00:00 - 17:00
Etkinlik Yeri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Etkinlik Türü Yarışma
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
Etkinlik Sitesi http://www.citech.com.tr/hackathon/
23 Mayıs 2018, Çarşamba / 775 defa okundu.