Devfest‘23 Kütahya

DevFest'23 etkinliği Google'un ana sponsorluğunda gerçekleşen her sene global çapta düzenlenen bir etkinlik serisidir.

Her sene düzenlenen bu etkinliğimizi bu sene 16 Aralık Cumartesi günü Güzel Sanatlar Fakültesi Abdullah Taktak Amfi Salonda geçekleştireceğiz.

Konuklarımız Flutter, Generative AI, UX/UI tasarımı, IOS, Android, Cloud &  Devops alanlarındaki tecrübelerini bizlerle paylaşacak.

Konuşmacılarımız sırası ile Celal Bayar Üniversitesi'nden Sarp Remzi AKSU, Arcode Dijital şirketinin kurucusu Avni Bilal DEMİRTAŞ, Matchingham Games şirketinden Game UX/UI Artist Irmak Artan ASLAN, Türk Telekom şirketinden Cloud&Devops Engineer Yasin ÖZMEN, Trenyol şirketinden IOS Developer Erkan SEVİM, Hepsiburada şirketinden Data Engineer Emin Can OĞUZ, OBSS Techs şirketinden Andorid Developer Murat YÜKSEKTEPE ve Amaris Consulting şirketinden Yazılım Mühendisi Damla YÜKSEKTEPE bizlerle olacak.

12 Aralık 2023, Salı / 3508 defa okundu.