Staj Mülakatına Girecek Olan Mezun Durumdaki Öğrencilerimizin Dikkatine

Staj mülakatına girecek olan mezun durumundaki öğrencilerimizin mülakat gün ve saatlerini gösteren tablo ektedir. Staj mülakatları online olarak yapılacaktır.

Mülakat saatleri +-10 dakika değişiklik gösterebilir. Mülakatlardan önce bölüm web sayfamızdaki staj sekmesi dikkatlice incelenmelidir.

Not 1: Özellikle; "bilgisayar kasasına parça (ekran kartı, ram vb) söküp takmak ve bu parçaların ne olduğunu internetten kopyala/yapıştır yazmak" bir staj değildir. Parça söküp-takmak ancak Donanım stajınızın 4-5 günlük bir kısmı olabilir. O yüzden Bölüm Staj Yönergemizdeki donanım staj konularını iyi inceleyiniz.

Not 2: "Format attım" veya "CD-ROM tamiri yaptım" gibi ifadeler staj reddine sebep olabilecek cümlelerdir. Dikkatli olunuz.

  • Discorddan yapılacak mülakatlar için https://discord.gg/hVVBtDZk adresindeki “Sıradaki Sunum” kanallarında bekleyiniz. “Sunum” kanalında mülakatlar gerçekleşecektir. Sunum sırası gelen kişi kanala çekilecektir.
  • Google Meet üzerinden yapılacak mülakatlar için  Mülakattan 5 dakika önce kurumsal mail adreslerine (ogr.dpu.edu.tr ile biten mail adresleri) Google Meet bağlantısı gönderilecektir. Mülakat saatleri +-10 dakika değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla bağlantı linki gönderilmediği takdirde ilgili öğretim elemanının mail göndermesi beklenmelidir.
29 Mart 2024, Cuma / 371 defa okundu.