Staj Evrağı Teslim Edecek Öğrencilerimizin Dikkatine

Fakültemiz öğrencilerine ait "Zorunlu ve İsteğe Bağlı Staj Sigorta Talep Formları" ile "Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu" yeniden düzenlenmiş olup, staj sigorta talep formlarına Sağlık Provizyonu Müstehaklığını (SPAS) gösterir belgenin de mutlaka eklenmesi gerekmektedir. Belge E-Devlet Sağlık Provizyon Aktivasyon Sisteminden E Devlet şifresi ile giriş yapılarak ya da SGK' dan başvuru yapılarak alınacaktır. SPAS Müstehaklık sorgulama örneği olmayan öğrencinin staj sigorta talep formları işleme alınmayacak, sigorta girişleri yapılmayacaktır.

(SPAS Müstehaklık Belgesi, E-Devlet Sağlık Provizyon Aktivasyon Sisteminden e-devlet şifresi ile giriş yapılarak ya da SGK’dan T.C. Kimlik Numarası ile başvuru yapılarak alınabilir.)

SPAS Müstehaklık Belgesi almak için internet adresi: (https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama)

Staj esnasında iş kazası geçiren öğrenciler, durumlarını belgeleyen rapor ile aynı gün Fakültemizi bilgilendirmekle yükümlüdürler.

04 Ocak 2019, Cuma / 232 defa okundu.